.

torsdag idag, dagen började segt med svenska.. sen satt vi på torget i evigheter och bara glodde, och jag ägde alla på kort, NOT!
sen var de idrott som gällde, bränboll stod på schemat, som vanligt hamnade jag i de laget som var sämst, jag blev brännd hela tiden och ville inte vara med tillslut, så jag gick och satte mig på en bänk och sura.. hatar verkligen att förlora!
jag och amalia gick och sjukanmälde oss, orkade inte gå till fyra, hade dessutom inte gjort klart vårt danska arbete. .
så vi gick gick hem till mig i stället, byta kläder sen gick vi och åt glass, mys!
gick även en runda till micke, och de värmer verkligen i hjärtat när man ser honom nu, han hälsade när vi kom dit, vi åt klubbor, hade armbrytning, han vann..
han sparkade även mot amalia när hon sa något taskit om mig, hihi :)
fick även en kram av honom, en ordentlig kram. började nästan gråta, blev så glad!
han äter "vanliga" saker nu också, och sväljer ordentligt, så nästa gång jag kommer blir de glass :)

sen hämta Lingren oss och körde oss till åstorp, blev lite mys med mamma, ellen & maja.
nu sitter jag här, har fått min vanliga kvällshuvudvärk och ska snart ta en dusch hade jag tänkt.
CHINGELING

         
  

xD

dagen har varit bra, fick sluta halv tre istället för tio över fyra, så man ska inte klaga..
hade någon kurs idag om hur man lär barn att inte gå vile i skogen, och hur dom ska göra om dom går vilse, fick bygga kojor och mög, men de var helt ok! åkte moppe idag också, de var inte precis igår man gjorde de xd.
efter skolan gick jag direkt hem och gjorde mat, inte precis så sugen på att äta i skolan sen dom hitta en larv i maten, äckligt!
jag tittade lite på tv och snackade med amalia, så mycket skit den tjejen har i huvudet, helt sjuk är hon!
bestämde iaf att hon lika bra kunde komma till klippan och snacka skit istället för att hon ska få enorma telefonräkningar, så de gjorde hon. vi träffade bond och tjockis Edon på hörnan, gjorde en specialar beställning till pizza åt oss feta sen satte i oss i parken utanför och tog en cigg, som vanligt..
när vi suttit där ett tag kommer en gubbe, full så in i helvete, han pratade med allt, och då menar jag verkligen allt! pratade med soptunnor, marken, gräset, bänken sen såklart oss..
han kom fram och började sjunga "GULLIGULLIGULL, I LOVE YOU" mot mig, trodde jag skulle dö utav skratt! men när han ville kramas blev de lite för mycket så vi gick, kul var de iaf.
jaja, nu sitter man här, och ångest har man, har sjukt mycket att plugga med verkligen ingen ork. år väl ta tag i de snart..

Micke, du är verkligen den tuffaste människa jag känner, du ger aldrig upp. och med alla dina framsteg som du gör så är du snart uppe på benen igen hjärtat.
i morgon ses vi, med en klubba som jag lovat ;)


.

jag har verkligen blivit dålig på att skriva här, de är inte roligt längre xd eller så händer de bara inte ett skit i mitt liv?
idag är de ingen bra dag alls, jag mår sjukt illa, är hungrig som ett djur, röksugen... ah!
helgen har varit bra i stortsätt, i fredagsvar vi i helsingborg hos martin & fegge.. kan väl inte påstå att de var jätte roligt där, kul att få träffa fegge igen iaf, ja martin & tobbe också såklart..
vi tog iaf bussen hem vid tolv, de var en ganska rolig bussresa.. nikki sov dock som en gris.
när vi kom till klippan gick nikki och daniel hem, nikki var lite mesig, och daniel hade match dagen efter.
jag och Ida gick iaf vidare till nästa fest, hos nina & stiff.
Nina var sjuk så hon gick och la sig direkt när vi kom, vi andra fortsatte med black tower och panpizzor..
de hände inte så mycket mer den kvällen, jag gick hem och la mig vid fyra iaf, som vanligt gör jag misstaget och sätter vid msn, då är de kört! somnade nog rund halv sex.
vaknade ganska tidigt på lördagen, nikki väckte mig!
de blev bestämt att vi skulle med till åstorp och kolla fotboll, så Ida sprang på apoteket och systemet medans jag beställde mat. goooooott var de!
Åstorp förlora matchen, sopor!
Idas mamma hämtade oss i åstrop när matchen var slut, vi handlade på Oj sen åkte vi hem. hann bara myta kläder sen kom Ida hit och då gick vi vidare till min kusin, där han, anette, micke och john satt.. de var trevligt, blev en langos också, mums!
jag och ida bestämde oss för att åka till åstorp vid  tio, så de gjorde vi. tog en cigg med amalia när  vi kom fram sen GICK vi till fegge, starkt jobbat av oss faktiskt!
när vi kom fram till fegge vad däd så sjukt jävla tråkit och jag blev arg, men de kan jag inte skriva om här..
Jag och Ida tog bussen hem vid halv ett igen, den bussresan var inte lika rolg xd
när vi kom till klippan gick vi upp till Samir en runda där han, abbi & vasse satt.
och ja, vissa hade ju fått lite för mycket av de goda, ja herregud xd
Ida gick hem runt två, var meningen att jag också skulle göra de, men de blev inte riktigt så, blev istället att jag stannade och kollade UFC med abbi och andreas.
de är faktiskt ganska kul att titta på, de trodde jag aldrig...
när alkoholen började gå ur kroppen kom huvudvärken, då packade jag mina saker och gick hem till min älskade säng!
vaknade i morse av att min granne spelade Abba vid halv tolv, inget bra sätt att vakna på vill jag lova! nu mår jag skitdåligt, ska ta något att äta sen gå och lägga mig, och hellst sova tills i morgon. CHINGELING


(:

de var ett bra tag sen jag skrev nu, men har inte tid, eller rättaresagt så glömmer jag de.

helgen har varit kanon, som vanligt. fredag började med att jag åkte hem till amalia, vi fixade till oss lite, blev även några snappsar som hennes pappa så snällt bjöd på.. vid sju tiden körde hennes mamma in oss till stan, eller ja hem till martin. där satt vi ett tag, spelade lite, dansa och drack vin, mycket trevligt faktiskt.
vid halv tio gick vi ner till knutan där vi träffade ralle, alice, ralle, emelie och jessie. vi tåg båten över till dk, handlade lite dricka hos någon arab sen in och dansa på retro i några timmar.
som vanligt blev jag megafull och ville inte vara kvar längre.. båtresan hem behöver jag inte berätta om, ganska äckliga saker hände där..
väl över i sverige igen traskade vi ner till Pölsemannen, och jag fick min älskade hamburgare UTAN lök, amalia blev lite sur, men de löste sig när jag blev snäll igen, höhö!
Amalias mamma fick hämta oss IGEN, och de tackar jag för, för hade inte velat sitta på den tråkiga bussen hem!
hennes mamma släppte av mig hos peter, och där va en jävla massa folk, även en väldigt full emelie som bara låg och kravla på golvet, snäll som man är får man ju hjälpa till att släpa runder på henne, men de var inte roligt så länge. ja de var en händelserik kväll/natt iaf, tror jag somnade vid sex på kents soffa.
5 timmar senare ringde min klocka, den tyckte jag skulle gå upp då, de ville dock inte jag. de var nog tur att kent skulle köra någonstans så han kunde köra mig hem, annars hade jag sovit vidare och missat mitt tåg.
kom hem vid tolv, packa lite sen tog jag tåget till danmark vid ett, var inte ett dugg nykter och mådde inte bra för fem öre!
lördagen var en riktig slappedag, en massa vatten och en massa Ipreen!
söndag morgon ringde min klocka halv åtta, så de var bara att gå upp och duscha sen vidare till kyrkan. barndop är de tråkigaste jag vet, eller att vara i kyrkan överhuvetaget!
de gick bra iaf, jag var riktigt nervös, och glömde först var ungen, eller ja min lillasyster skulle heta, men fick rätt på de till slut.
åkte hem senare på kvällen, mådde inte alls bra. hann vara i klippan i 2 timmar sen åkte jag tillbaka till helsingborg, blev hämtade på knutan sen vidare hem till honom och titta på film, massa mys.

idag har de varit en ganska lugn dag, tog en fika med kusin och moster i förmiddags sen blev de en runda till halmstad med emelie, matte, ralle och jim. var på stranden sen åt vi, mysigt faktiskt.
nej fy vad jag har skrivit mycket nu, och nu luktar jag att jag har brännt mina korvar, hur lyckas man?
Ajja, CHING :D


         

RSS 2.0