fredag

fredag idag, veckan har gått så otroligt fort?! tjejerna övertalade mig till att följa med ut ikväll iaf, dom övertalade mig ganska bra, så nu sitter man här och väntar in kvällen. har varken duschat eller plockat fram kläder så får väl göra de så fort janni varit här och lämnat rädningen till mig kväll, höhö ^^. sen blir de att slänga sig i duschen och göra sig klar. amalia kommer hit sen också, blir väl att vi gör i ordning de sista tillsammans sen ska vi till henke, tror jag? nu har janni varit här och lämnat min räddning, tackar man för, hehe :D nu ska kag slänga mig i duschen, så hoppas jag att alla får en bra kväll ;) CHINGELING

PONTUS <3

onsdag

dagen har varit jobbig men ändå helt okej, praktiskt psykologi suger dock! men lättförtjänta poäng ^^.
annars har de inte hänt ett skit idag, baby kom hit runt sex, då gick vi till ica, skulle hyra Män som hatar kvinnor men tror ni den fanns?! NEJDÅ så uthyrd den bara kunde bli..
så de blev godis och cola sen körde vi vidare till preem och där fanns den :D
så nu ska jag krypa ner till baby och bara mysa, även övertala honom att jag ska få en extra cigg idag, hihi.
skriver senare tror jag, ska ändå skörda på farmville, HÖHÖ!

PONTUS <3

hm!

ja som alla ser har bloggen blivit förändrad, jag förstörde allt och nu har jag varken ork eller tålamod till att fixa till skiten, så den får se ut såhär ett tag.

dagen har varit bra, lite jobbigt att inte få röka så mycket, eller ja så fort man är suger.. men de går.
bara jag ger mig fan på de så ska detta nog bli bra. Jag och Ida räknade ut innan hur mycker jag röker för, och de är sjukt mycket pengar, pengar jag inte har egentligen, de kanske borde vara någon slags väckarklocka?
nu ska jag försöka få tag på baby, tror han har somnat..
CHINGELING

tisdag

klockan är 11.15, jag börjar tolv, och de är ganska så skönt :) än så länge klagar jag inte alls på skolan, fick ett ganska nice schema ;)
jag lovar att bli bättre på att skriva här, men ja ni känner mig.. och de är inte så lätt att komma ihåg när jag sällan är hemma på kvällarna..
just de, försöker även sluta röka, har varit rökfri i lite mer än 13 timmar nu.. om jag säger att de känns bra ljuger jag, men jag ska klara detta, gillar inte att lova saker sen inte hålla de, och jag har ju faktiskt lovat pontus, även om de tog över två månader innan jag tog tag i de hela ^^ haha!
nej nu måste jag klä på mig och kila iväg till skolan, ska försöka skriva lite senare också,
CHINGELING

måndag

de är bara tre dagar kvar av sommarlovet, var har dessa tio veckor tagit vägen?
de ända jag gjort denna sommaren är att ha ätit fet mat, snackat en jävla massa skit, en massa festande och så pontus såklart.. men ändå?!
jag förstår dom som säger att dom saknar skolan för de gör jag också, iaf folket.. men de kommer vara roligt en vecka sen vill man inte mer..
jag hatar att gå upp på morgonen, kommer inte klara av att gå upp halv åtta.. speciellt inte nu när jag sovit till elva/tolv varje dag i tio veckor..
Jaja, nog snackat om skolan! den kommer jag klaga på tillräckligt senare ändå, höhö!
de är måndag idag, tråkig jävla måndag.. baby jobbar, amalia är inte hemma, Ida pluggar, nikki den skiten har flyttat till perstorp, hur man nu vill bo där? ;).. och janni bor i bjuv, wtf händer med världen?
sitter och väntar på att amalia ska komma till klippan så vi/hon kan laga mat, annars händer nog inte för mycket idag, blir kanske att vi hittar på något med Ida & Lenny ikväll, men ja som ni vet gnäller killar som fan efter att dom jobbat, "jag har FAKTISKT jobbat hela dagen, jag är trött, jag har ont, jag mår dåligt blablabla" så vi får se hur de blir med den saken..

sitter och kollar på gamla bilder, saknar verkligen de, saknar tiden då vi tjejer alltid gjorde saker tillsammans, minne för livet (v.


onsdag

kunde inte somna i natt heller, folk ringer och väcker en klockan tre och tror att man ska vara pigg och vaken, funkar inte så i min värd! somnade runt tre sen vaknade jag halv fem, varför vet jag inte, fick iaf ner och tog en cigg sen gick jag och la mig igen.
annars har dagen varit helt ok! gick hem till amalia runt tre, hennes moder var där också. vi snackade lite sen gick vi ner och åt på hörnan, ja som ni vet är de inget ovanligt..
annars har de inte hänt så speciellt mycket idag, nu ikväll har jag och amalit varit ute och gått en lång runda, skönt var de.
och herregud vad vi har skrattat. den tjejen har inte alla hemma, folk tror nog inte vi är riktigt kloka när dom ser oss ^^.
nu ska jag snabbt slänga mig i duchen för sen kommer förhoppningsvis pontus hit, mys!
synd att han ska upp vid sex bara, men de ska nog gå.
CHINGELING!

tisdag

dagen blev inte som planerad, eller jo till viss del.. amalia kom till mig runt två sen gick vi till hörnan och åt, som vanligt höhö! de blev en klassisk kycklingtallrik, fett onyttigt med riktigt jävla gott.. blev att satt där i någon timme, snackade om allt möjligt, lite om alla utbrott som hände i helgen och lite snack om killar. helt sjukt så mycket de finns att snacka om dom, men är de så konstigt egentligen? vissa har verkligen inget i huvudet!
efter hörnan gick vi hem till mig en runda, snackade lite skit till sen gick vi till lila, köpte cggisar & sen tog vi bussen till åstorp.
mamma var snäll och mötte mig, vågar inte gå själv under tunnlen, även om de var mitt på dagen :$
vi gick hem till mormor & morfar och drack kaffe och snacka lite om helgen och så, tror mormor fick höra mer än vad hon egentligen ville ^^.
sen åt vi räckor, cp gott va de!
amalia mötte upp mig lite senare, vi gick hem till henne tog en cigg med hennes moder sen körde hon oss till klippan.
sen har vi bara gått runder i klippan, träffade även niclas en runda :)
efterblivna amalia glömde sin mobil ute på en bänk här i klppan, så nu ska jag gå ner och lämna den till henne.
man kan inget annat än att tycka om den tjejen, höhö!
saknar pontus också, de är så sjukt jobbigt när han inte är här. men han är duktig som jobbar :)
nu kommer amalia, så nu får jag springa ner med hennes mobil.
CHINGELING

tisdag

Idag är jag trött! jag låg vaken till klockan var kvar över tre, eller ja de var iaf sista gången jag tittade på klockan.
jag kunde verkligen inte somna, hade tusen tankar som snurrade runder i huvudet på mig..
sen så vaknade jag av ett sms i morse, som vanligt! de var mamma, hon skulle bara säga godmorgon typ, jag somnade om igen iaf, sov till tolv typ :)
nu ska jag vika tvätt, känns som att jag inte gör annat.. sen ska jag duscha och sen hem till amalia, länge sen vi hittade på något bara hon & jag, så de ska bli skönt, få prata av sig lite.
skriver senare ikväll igen, CHINGELING!

måndag

jag är verkligen sämst i världen på att blogga, jag läser alla andras men glömmer totalt bort att skriva i min egen..
antagligen är de för att de inte händer så speciellt mycker i mitt liv just nu, går i princip bara och räknar dagarna tills skolan börjar.
de ska faktiskt bli kul att komma tillbaka, har bara ett år kvar nu, och ska jag vara ärlig är de lite skrämmande..
jaha, då sitter man här igen och försöker komma på något bra att skriva, går de? NEJ!
jag sitter och tittar ut genom fönstret och regnet bara pissar ner, men de är ganska bra för min del, de gör så jag inte röker lika mycket, man kanske skulle ta de där med att sluta lite mer på allvar?
Idag har jag iaf fått en massa saker gjorda, jag har diskat, tvättat och städat. bara damsugningen kvar. åh, har även lagat mat, de blev inte så gott men alla som känner mig vet att jag inte är någon mästare i köket precis ^^.

farmor ringde precis, finns de något tråkigare än att prata i telefon när du egentligen inte känner för de, du svarar bara "ja,mm,okej, jag förstår.." då är de bara att hoppas på att man säger rätt ord till rätt sak.. ^^
jag har bara en sak till att ta upp, jag läser ganska många bloggar varje dag. och mer än hälften klagar på sig själva, antingen är dom feta, fula, för långa, fel hårfärg, deras pojkvän säger fel saker, ingen städar åt  dom blablabla..
AH för helvete, tror dom verkligen att någon ens bryr sig? vi har väl egna problem, om du har fel hårfärg, FÄRGA HÅRET! om eran pojkvän säger saker ni inte vill höra, SÄG TILL HONOM! och tror ni inte vi andra städar själva?
nu vill jag bara bli klar med allt jag ska göra, sen ska jag lägga mig på soffan och somna där, tyvärr får man ju sova ensam i natt igen, baby har börjat jobba igen & de suger verkligen!
nej nu ska jag ner och hämta tvätt ut torktummlaren, för tvätt har jag ju inte tillägnat hela min dag åt?



känner mig så söt idag, eller inte! ^^

RSS 2.0