fredag

idag har de hänt mycket, var först inne hos mickeplutt en stund på förmiddagen med nikki. sen blev mc donald och tåget vidare till malmö där jag mötte ida :)  efter lite letande efter rätt buss till malmö arena kom vi till slut rätt.. en kanon match, dom vann med 2-0 och min hals gör oooont!  efter matchen åkte vi hem, fixade till oss lite och åkte sedan vidare mot ljungbyhed, pinsamt med sant..
vi tittade film, världens tråkigaste och löjligaste film.. sen åkte vi hem.
nu ligger jag i nikkis systers säng och tycker lite synd om mig själv, min nästa är täppt, har huvudvärk och jag hostar som en galning, hatar att vara sjuk! förhoppningsvis somnar jag snabbt inatt, i morgon blir de innebandy och någon fest i perstop, om min kropp orkar vill säga. puss och godnatt.

           

"/

de är sjuk vad snabbt ens humör kan ändras, för fyra timmar sen var allt bra, nu är jag sjuk, arg, ledsen och besviken!
jag vill bara att detta ska ta slut, att Micke ska få bli sig själv igen, även caroline.
48 dagar har gått, de är utan tvekan de värsta dagarna i mitt liv!
de är kvällar/nätter som denna som är värst, de är så otroligt tomt, så tyst..
detta är så orättvist, kan inte ens föklara hur jag känner.. vet inte om jag ska skratta eller gråta.. dessutom håller jag på att kräka på alla just nu, alla går mig på nerverna.  så snälla, kan inte alla bara dra åt helvete, låta mig va, sköta ert eget!

i morgon ska jag iaf äta frukost med nikki, åka in till micke sen bara mysa med ellen & maja.
snälla hör inte av er, smsa inte, ring inte.. Jag orkar inte med er..

onsdag

blev en tidig morgon, gick upp sju för att gå till min praktikplats, jag presenterade mig, sen sa hon bara att ja vi tycker de är bättre du börjar på måndag. jaha ^^ gick jag upp sju för att höra de, vi satt och pratade lite också, de är ju faktiskt min gamla dagisfröken ^^ jag gick hem någon timme senare och sen sov jag till halv fyra..
tog tåget vid fem till helsingborg mötte Janni, åt på Mc donadls ofc och sen till sjukhuset.
micke var vaken nästan hela tiden vi var där :) och han är hemma igen innan sin födelsedag, jag är så GLAD! :)
nej nu ska jag packa ihop min dator och gå hem och mysa med Nikki, vi börjar bli sjuka båda två, då kan vi lika bra vara de tillsammans^^ spela lite GH snacka skit och så :)
chingeling!

måndag

halloj, dagen har bestått av att sova lääänge och tatueringen ofc.. de gjorde inte speciellt ont, bara efteråt ^^
kvällen har bestått utav GH, pizza och innebandy med Nikki. nu ska jag duscha sen sova, hade nämligen tänkt åka in till mickepicke tidigt i morgon :)
PUSS


söndag

de har minst sagt varit en tuff helg.. därför har de varit skönt med en riktig slappe dag idag. tog tåget till stan vid sex, mötte nikki som varit ifrån min hela helgen! vi gick till sjukhuset och snackade en massa skit med micke :) åt stekta nudlar,  drack läsk och prata mer skit, en lyckad och lugn söndag, de gillas!
nu ska jag duscha, sedan blir de att bädda ner sig i sängen och ha en massa mys med mig själv ^^.
i morgon bitti hämtar Kerstin mig, så åker vi in till mickeplutt. sen vid fyra blir de tatuering, och jag är fett jäkla nervös..
PUSS


 


fredag/lördag

fy för satan för gårdagen säger jag bara.. jag gick inte till skolan, de kändes mycket bättre att ligga kvar i sängen..
Nikki väckte mig vid tolv, vi gick och betala Costa Brava :)
Jag gick hem, duschade och gjorde mig i ordning, efter de mötte jag och Nikki upp Abby och Ronja på stationen, tåg sedan tåget in till helsingborg.
där åt vi på Mcdonalds och mötte Janni.
åkte upp till sjukhuset och träffade Mickeplutt, han var vaken, och värkade som om han hade en bra dag :)
tog tåget hem igen, och när jag kom till klippan bjöd mamma på mat :)
lite senare träffade jag Emelie på Chaplin, där satt vi en stund, snackade en massa skit och ja, de var ungefär vad vi gjorde ^^
Tog en chansning och ringde Freddy, dom skulle tura och vi var snabba på att säga att v i följde med.
någon timme senare shottar vi på båten, fy för satan vilken kväll.
kvällen slutade iaf med Tapaz, ambulans och Parne hämtar en väldigt full emilia i åstorp, vad jag nu gjorde där?
Tack för kvällen iaf ;D
Idg därimot är en mindre bra dag, mår skit rent ut sagt!
ska iaf snygga till mig nu, gå till mamma och röka ett par cigg med henne, sen blir de att åka in till micke :) <3

torsdag

lååång dag i skolan, idrott, debatt & amalias mage, kan väl föklara skoldagen så ungefär..
slutade iaf vid fyra, gick hem bytade väska och gick sedan vidare till mamma. Pratade om hur vi ska göra på måndag, den jävla taueringen´ska nog inte sitta på mig egentligen^^, blir bara en massa problem nu känns de som, menmen :)
vid sex skulle jag ta tåget till helsingborg, tror ni de gick, NEEJ! något jäkla problem med någon databas, så jag fick glatt hoppa på 520an, kissnödig var jag också.
mötte Janni på  sjukhuset, hon hade väldigt god mat med till mig också, de tackar vi för!
Mickeplutt mådde nog bra idag, han var lite kinkig när vi gick, men allt går framåt! är så glad för alla små framsteg, han är snart uppe på benen igen..
ja just de, sen när jag ska ta tåget hem, tror ni de gick då, NEEJ! jag blev lite arg, ringde lite samtal men de hjälpte inte, fick glatt vänta på skit tåget som var en aning försenat! dagen har alltså varit blandad.
men puss på Janni för du så bra, & puss på Micke för du är bättre!

onsdag

är så glad idag! spanien biljetterna har kommit, tatuering på måndag & micke mådde väldigt bra idag, så som jag mår idag har jag inte mått på väldigt länge..
GLAD GLAD GLAD!


tisdag

hade "lära känna dag" med 1orna idag, ganska kul faktiskt.
efter skolan följde Johan med till helsingborg, skulle träffa Mickeplutt! han var vaken när vi kom in, och idag var han på bättre hurmör än igår. de är extremt jobbigt för han nu iom att slangen är borttagen från halsen på honom, men vilka framsteg den killen gör :)
nu orkar jag inte skriva mer, eller rättare sagt så har jag inte tid, ska slänga mig i duschen en runda sen blir de plugg "/


fortsätt kämpa hjärtat <3

måndag

Idag är de cp kallt, cp tandvärk, cp pluggande, alltså en helt vanlig måndag..
gick i skolan till tre, kom hem och satte mig vid datorn som vanligt.. vid sex tog jag, Ida, Emelie & Parne tåget till mickeplutt :)
när vi kom in var han vaken, han såg lite bekymrad ut, jag är inte alls van vid att se honom så "/ efter typ två minuter ser jag att den hemska saker han hade i halsen är borta :D, så jäkla glad blev jag!
men fy så jobbigt de är för honom..
han var vaken i princip hela tiden vi var där inne.. tror han stör sig på mig, jag ska hela tiden pela på honom ^^, men de är inte lätt att låta bli, han är ju så söt!
känslan av att stå där inne med honom är obeskrivlig, att se alla framsteg och att allt bara blir bättre och bättre gör mig till världens lyckligaste.
Jag vill bara att han ska komma hem nu, vara lika sprallig och glad som du alltid är. få höra dig skratta igen, höra dig prata, se dig gå, nu blev de jobbigt... "/ 
jag önskar inget hellre än att du blir helt återställt, vilket du kommer att bli, jag vet om att du aldrig ger upp, och de är de som håller mitt hopp vid liv.
jag har aldrig tvivlat på dig, kommer aldrig göra de heller.
du har alltid ställt upp för mig, i alla lägen. nu är de min tur att visa för dig att jag verkligen bryr mig om dig, jag kommer aldrig ge upp om dig!
du är en riktig liten kämpe!
så många minnen som flyger rund i huvudet på mig hela tiden.. alla morgnar man vaknat brevid dig och tänkt att man har väldens finaste pojkvän, för det var du verkligen. ingen kommer någonsin kunna ta din plats, jag hoppas av hela mitt hjärta att de blir du & jag igen, men de är något tiden får utvisa. just nu ska du bara bli bättre..
kämpa på hjärtat <3


.

klockan är snart fyra och jag har fortfarande inte kommit iväg.. jag sitter här hemma, har ångest som fan för att jag verkligen måste städa och tvätta...
nej nu ska jag iaf duscha, och förhoppningsvis hinna med tåget vid fem..
skriver lite senare om hur allt är :)
PUSS

söndag

ÄNTLIGEN, nu är spanien resan beställd! den 16 Maj åker vi.
de ska bli så skönt att bara komma bort en tag, samla nya krafter och bara få släppa allt här hemma.
JAG ÄR SÅ GLAD ;D

ligger just nu i nikkis mammas säng, ska snart tvinga nikki att göra frukost till mig ^^, sen ska jag gå hem´och duscha..
blir väl antagligen en runda till helsingborg också, inte träffat Micke sen i fredags nu..
nu kom nikki, nu blir de frukost,
PUSS

lördag

ligger just nu i nikkis säng medans hon gör chips, ska bara äta en massa onyttigt ikväll, tittade på Dh, film och ha de mys.
tror jag börjar bli sjuk också, mår riktigt illa "/ 
sen så saknar jag Michael, fortsätt kämpa hjärtat

fredag

silken dag, amalia har gjort till en vana att ringa och väcka mig på morgnarna, oerhört irriterande & oerhört onödigt..
jag gick iaf till skolan vid elva, rökte en massa och spelade kort med Nille, känns som att jag kunde gjort de hemmifrån..
slutade iaf klockan ett, hem och hämta en massa saker sen ta tåget till helsingborg.
Där inne träffade jag Kerstin, kändes riktigt skönt att få prata av sig lite, hon berättade även vad Micke berättat för henne precis innan dom åkte på bröllopsresa, de gjorde mig ju knappt glad ;D
åkte hem med henne vid fem-tiden, hann väl vara hemma i 20 minuter sen kom Ida, hon hade haft en tuff dag, men de fixade vi till genom att först laga mat hos Nikki sen tura..
har alltid så trevligt med er, träffade Janni också!
sen bussresan hem, shit. jobbigt som vanligt! var hemma halv fyra, gör misstaget octh sätter mig vid datorn, då är de kört, då blir jag aldrig trött..
De slutade iaf med att jag hamnade i östra vid fyra-tiden, runt sex var jag hemma igen, somnar väl vid åtta i morse.. Men tack alla för denna dagen.

kämpa hjärtat!

idioter..

blir så trött på vissa människor ibland, varför lägga ner tid på mig, du måste verkligen ha väldigt lite och göra.. och till dig som kommenterat min blogg vill jag bara säga att de är lite skillnad på några veckor och sex år, eller hur?
tycker synd om carolines pojkvän eller vad han nu är, som ska behöva läsa en massa om caroline och micke, hur tror ni han mår?
herregud mäniskor, tänk lite!

BLIR SÅ TRÖTT PÅ VISSA MÄNNISKOR, ;O

onsdag

fett jobbig dag,har varit riktigt sur och irriterad på allt och alla, inget har gått som jag velat..
skolan sög alltså..
skulle egentligen träffa Ellen & Maja också, men de blev inte av, inget ovanligt längre "/
blev iaf att äta på hörnan med Amalia, fett gott & fett onyttigt, höhö.
tog tåget in till helsingborg vid sex, och kvart i sju var jag på sjukhuset.
Stina var där, vi pratade en stund sedan åkte hon hem, jag gjorde klart mitt engelska arbete också, och micke var de perfekta sällskapet, han bara sov ^^.
sen kom Janni också, är så glad att vi träffas så ofta nu, tyvärr är sjukhuset inte världens roligaste plats..
vi tittade iaf på Top model, Micke var väl inte så road av de heller, så han sov lite till..
satt hos honom i fyra timmar nu ikväll, skulle lätt kunna sitta där hela natten, bara titta på honom, prata med honom, hålla honom i handen, usch nu blev de jobbigt.. "/

de finns så otroligt mycket jag vill säga till dig, vill verkligen be om ursäkt för att de blev som de blev mellan oss, men du ska veta att jag har aldrig varit lyckligare är den tiden när vi var tillsammans, kommer göra allt för att få de så igen!
du är hela min värld & kommer alltid att vara, jag älskar dig.
så kämpa på hjärtat, snart är du hemma igen <3



                                                                                   

tisdag

jobbig dag idag, först skolan i 40 minuter, känns så otroligt meningslöst.. sen blev de mat med mammi i helsingborg, vi snackade en massa skit som vanligt och hade de väldigt trevligt.
sen tyckte mamma de var onödigt att ta bussen upp till sjukhuset så hon tvingade mig att gå, inte så snällt men jag fick ge mig till slut så vi gick, och den jäkla baken upp till sjukhuset är icke rolig..
när vi kom in till min lille plutt var han vaken, han pekade på en massa, och de är riktigt jobbigt och frustrerande för mig som inte förstår vad han menar, han blev sur som satan för att jag inte fattde vad han menade.. till slut kom sköterskorna in och gav honom lite smärtstillande, då lugnade han ner sig, sedan somnade han, han är så söt när han sover, :)
vi stannade en liten stund till, pratade med Stina sen tog vi tåget hem.
jag hade ungefär varit hemma i 40 minuter sen tog jag tåget tillbaka, kan verkligen inte vara här hemma själv, det är så sjukt deprimerande och tomt..
Jag mötte upp Janni på sjukhustet, hon skulle egentligen plugga med de blev väl inte så mycket med de, det var ju bra program på tvn, höhö.
Micke var nyduschad också, luktade riktigt gott ^^, han ville inte riktigt hålla oss sällskap nu på kvällen, han bara sov & sov, han tyckte väll vi tittade på ett tråkigt progam eller något..

kämpa på din plutt, jag kommer finnas här hela vägen!



..

igår kom mamma hit, vi fikade och snackade en massa skit bara..
sen blev de tåget till helsingborg, där träffade jag Janni sen hälsade vi på min  favorit Micke!
han var vaken en del, log och gjorde en massa peace tecken mot oss.. :)
de är sjukt var tiden har gått fort, de har redan gått en månad.. helt otroligt!
men jag är sjukt glad för alla framsteg Micke gör, snart har vi honom hemma igen, lika glad och sprallig som han allid varit.
Jag och han har gjort en deal, våran lilla hemlighet, och jag lovar att inte göra dig besviken!

Dagen har varit lugn, Hanna hjälpte mig med de sista Apu-uppgifterna, vilket jag verkligen uppskattar, hade aldrig klarat de utan henne..
Nu ska jag snart träffa mamma, vi ska till helsingborg, fika och träffa min lilla snutt!


Jag saknar & älskar dig, Michael Nielsen <3



nytt projekt..

halloj, kännde att jag behövde prova på att ha en blogg.. kommer antagligen inte skriva varje dag, men iaf så fort jag har tid, eller rättare sagt när jag kommer ihåg..

Puss


RSS 2.0