..

jag brukar aldig ge upp, men de är nära nu. känner mig så otroligt maktlös, hatar den känslan!
jag känner inte igen mig själv längre, jag brukar aldrig vara så här nere.. men just nu känns de bara som att jag går runder här hemma och låtsas som att allt är bra, låtsas som att jag är glad och positiv, när jag egentligen gråter konstant, och mår rent ut sagt dåligt, väldigt dåligt..
kan inte allt bara bli som förut "/


tisdag

tisdag idag, blev en runda till väla med emelie. en massa inköp, måste verkligen lära mig att spara mina pengar..
nu blir de att sätta färg i håret och stä undan lite, för ikväll kommer en väldigt speciell person, ska äta tjockismat och titta på film :)

Micke, jag är så otroligt stolt över dig! du är den starkaste människa jag känner, du ger verkligen aldrig upp!
du somnade i min famn för ett par dagar sedan, så otroligt glad blev jag, jag känner att du tycker om när jag är hos dig, du känner dig trygg känns de som, och de är precis så jag vill att du ska känna.
jag kommer inte ge upp om dig, du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta, och ingen människa på denna jord kommer kunna ta den platsen.
alla minnen jag har med dig är oslagbara, och jag hoppas verkligen de kommer bli fler.
alla saknar dig, så sluta för guds skull aldrig kämpa, kan inte förlora dig.
Jag älskar dig över allt annat, min kämpe! <3


helg

praktik till halv tre i fredags, skönt att få gå lite tidigare ifrån de pissstället! gick hem till nikki när jag slutat, vi gick till ica och fixade lite inför kvällen..
Ida ringde, och på två minuter blev de bestämmt att vi skulle dit och äta, Jill fyllde 50 :)
jag hade 20 minuter på mig att duscha och fixa till mig, men jag hann! jätte trevligt hade vi, god mat och mycket skratt.
gick sedan vidare mot jessicas lägenhet, kvällen började lungt, lite ishockey, vin och spel. Malmö vann såklart ;)
kom mycket trevligt folk, tyvärr slutade de väl mindre bra för mig.. skulle gärna vilja veta vem som tog på mig mina skor och min jacka ^^
och någon idiot hade stoppat in nikkis nycklar längst in i en garderob! och innan vi hittade dom vände vi upp och ner på hela lägenheten, suck.. orkade iaf inte städa då, så vid fyra gick vi hem och sov.
nikki väckte mig vid halv tio morgonen efter, var ju tvugna att städa, och fyfan säger jag bara! som där såg ut, men de gick ganska fort att få undan allt, där var väl en och annan öl på golvet, där fattas en bit golv och snapps på hela köksbänken.. vi städa så gott vi kunde iaf. tack till alla som gjorde denna kväll, och tack till ellie och emma som plockade undan en del innan dom gick, uppskattas verkligen!
senare på dagen blev de innebandy, dom förlora med hur mycket som hellst.. haha!
efter matchen hämtade vi tomas på stationen, på vägen hem gick vi inom ica, handlade mat och sen gick vi hem. resten av kvällen spenderades i soffan, mådde inte helt hundra..
idag har de varit en lugnt dag, blev väckt tidigt idag också, sen blev de Chaplin pizza och tv, strax blir de duschen sen Mickepicke, saknar honom så jäkla mycket, sluta inte kämpa hjärtat!


helgen

har inte skrivit på ett tag nu, men har inte riktigt haft tid.. helgen var kanon! jag och nikki var i danmark, fredagen bjöds på alkohol och spel, tröffa nytt folk och hade super trevligt. lördagen var också bra, jag och nikki var ute och tittade i en massa affärer och fikade med pappa och fimmer.
lite senare på dagen hämtade pappa mig, jag mådde inte riktigt bra sen fredagen. hos pappa blev de god mat, mys med lillasyster och film, en kanon lördag.
söndagen blev också en lugn dag med mys och film med nikki :)
och jag har praktik på hermelinen, och fan vad de suger! jag hatar verkligen de..
nästa vecka är de lov, gudaskönt! nu ska jag slänga mig i duschen sen hälsa på älsklings Micke me Janni!

torsdag

min mobil är stendöd, jag har mega huvudvärk och hostar som en galning, kan de bli värre..
har suttit hos nikki hela dagen, och tömmt och satt in i diskmaskinen, väldigt duktigt av mig faktiskt! :)
nu ska jag gå till mamma, ska övertala henne att jag får låna hennes mobil, för de börjar bli kris nu!
ikväll blir de att hälsa på micke, han kommer ju hem idag :D de gör mig gladgladglad!
nej nu ska jag kila.
chingeling!

onsdag

KRIIIIIIIIIIIS! min mobil har lagt av, detta får bara in hända.. de finns ingen liten snäll människa där ute som har en att låna mig? vilken jävla skit dag!
gick hem ifrån praktiken nyss också, mår inte alls bra, denna hostan går min på nerverna, näsan rinner och har världens huvudvärk, suck..
ligger i nikkis säng nu, ska snabbt in i duschen hade jag tänkt sen åker jag till mickepicke ;D hans sista dag på sjukhuset idag för i morgon kommer han HEM!

herregud så känslig jag har blivit, nu kom de till och med tårar för att min mobil inte funkar, måste göra något åt detta, höhö! nej nu måste jag skynda mig. PUSS


måndag

tråkig måndag igen, praktik med massa barn 8-16 sen sjukhuset. och herregud vilken chock jag fick inne hos micke! men jag vill inte skriva de här, för de finns en massa som inte behöver veta..
han kommer iaf hem på torsdag, och jag är fett jävla glad! nu ska jag äta minimorätter och mysa med nikki..
chingelng


RSS 2.0