<3

varför denna hemska känslan i magen, varför all ångest och all saknad?
de ända jag vill nu är att vrida tillbaka tiden ett helt år, då hade allt varit perfekt, jag hade varit lycklig, jag hade varit med han jag borde vara med, jag hade mått bra men mest av allt så hade Micke varit frisk..
jag hatar verkligen detta, de har snart gått sex månader, de är ett halvt år! helt sjukt.. och de har varit de värsta sex  månaderna i mitt liv, utan tvekan.
även om micke gör alla dessa framsteg är han långt ifrån så som han borde vara, han borde ringa mig mitt i nätterna och fråga om vi ska ta en cigg eller om vi ska gå en runda, han borde ringa och väcka mig på morgnarna, han borde skicka helt meningslösa sms, han borde synas varje dag i skolan, han borde sitta i min soffa och klaga för att jag spelar så dålig musik.. han borde göra allt annat än de han gör nu, han förtjänar inte detta, usch detta blev jobbigt..
jag vet att han inte vill att jag ska sitta här och gråta, och att jag inte ska lägga mitt liv åt sidan bara för att detta hände, men är de inte de man gör för någon man älskar?
jag vet om att de finns vissa som tycker att jag inte förtjänar honom efter de jag gjorde, men hade någon annan suttit hos honom varje dag så som jag gör, hade någon annan lagt sitt liv åt sidan för honom?

micke, jag kommer finnas vid din sidan hela vägen, tvivla aldrig på att jag kommer försvinna! du ska bara veta hur mycket alla saknar dig, de är inte sig likt utan dig, du måste lova mig att du aldrig slutar kämpa hjärtat. <3




.

vet egentligen itne varför jag gjorde en blogg, skriver aldrig i den ändå.. och när jag väl gör de har jag inget vettigt att berätta om ändå..
Jaja, de har i alla fall varit riktigt härligt med lite långhelg, hatar verkligen skolan just nu!
i onsdags blev de iaf parken med Ida, träffade en massa roligt folk också, men om jag ska vara helt rlig var där inte speciellt roligt.. så vi åkte hem till stiff & nina istället, annars var den kvällen ganska lugn.
på tordagen åkte jag, amalia och Ida till familia, jag fixade mina naglar och så åt vi såklart på Mc donalds, de är ju en självklarhet, eller?
Ida släppte sedan av mig i åstorp där ellen & maja också var, alltid kul att leka med dom :)
jag tog tåget till klippan vid sex, Ida mötte upp mig på stationen sen satt vi bara och spelade kort, åt även på chaplin.
och ja, jag vann i kortspelandet såklart!
i fredags åkte jag till danmark, niclas fyllde år så skulle fira honom, farmor och alla dom kom också, sjukt tråkit!
sov hos pappa till igår, sen när jag kom hem gick jag, Ida, Lenny, Nikki & Daniel och åt på rackis, äckligt gott var de, åt så jag nästan mådde illa!
senare på kvällen gick vi hem till kevin, vi spelade poker och drack lite, jag åkte ut först utav alla, förlorade 50 :- gjorde jag också.. sen medans alla andra spelade färdigt slank där ner en massa groggar för mig..
min kusin och Jon kom och hämtade mig vid ett, (tror jag) sen åkte vi vidare på någon fest, kände inte speciellt många där, men de kunde ju kvitta, var full och jätte otrevlig iaf... så vi gick hem till simon..
där somnade Matte skönt i soffan, eller ja tills jag började smiska han i huvudet med korvar(?)
sen ville jag hem, så jag ringde och ljög för hammarkvist om att jag stukat foten och inte kunde gå, så han kom och hämtade mig och körde mig hem, ganska snällt faktikst (:
halv fem låg jag i alla fall i min säng, tror jag somnade direkt..
Idag har varit en mindre bra dag, har sovit nästan hela dagen, inte för att de hjälper mot huvudvärken...
nu snart ska jag i alla fall gå ut och gå med Ida & Nikki, kan behövas efter allt onyttigt jag ätit den senaste tiden..
Jaja, puss & chingeling!


RSS 2.0