hej torsdag

oj, länge sen jag skrev nu. har egentligen inte så mycket att skriva, har blivit bjuden till thailand, gjort teoriprov idag, gick åt helvete, snart fyller Ida 20, party! ledig i morgon och de gillar vi.
ska iväg och sola sen äta med kusin. blir en lugn kväll, ska vika tvätt, diska och sova tidigt, tidig morgon i morgon :) Puss på allt just nu :)


"/

känslan av att se dig ligga där går inte att beskriva, jag vill bara att du ska bli bra, och bli dig själv igen.. jag saknar dig så otroligt mycket, och de är jag inte ensam om, men fan.. varför hände detta, vill bara spola tillbaka tiden till den 11 december, och göra så att du aldrig sätter dig i den dumma bilen. vill bara känna att du kramat tillbaka när man kramar dig, vill att du ska prata och berätta hur du mår, dra dåliga skämt igen och bara vara så glad och sprallig som du alltid varit, ah vad jag saknar dig.
du är den vackraste männsika på denna jord, och detta är så jäkla orättvist, de finns så många andra som förtjänar att ligga där egentligen, varför ska de alltid hända den bästa?
jag vet att du är stark och att du aldrig ger upp, och de får du aldrig göra! kan inte förlora dig, då vet jag inte vad jag gör..
hur kunde de bli såhär mellan oss? vi hade de ju så bra, och hade jag bara inte gjort dom fel jag gjorde hade detta aldrig hänt, då hade du antagligen lyssnat på din dåliga musik eller tittat på någon kass film vid detta laget...
snälla, kom tillbaka nu, jag vill inte se dig såhär längre, de är inte du.

jag älskar dig!


helgen

fredagen började med praktik, vi åt glass och fick presenter, fick även sluta tidigare :) blev att mamma kom hit och städa min lägenhet också ^^ jag färgade håret och fixade till mig inför kvällen..
vid sju mötte jag upp Nikki, Ida och emelie på hörnan, fick vänta på vår mat i över en halvtimme, otroligt mycket folk var där.. vi gick hem till mig och åt, tittade även på ishockey, och matchen slutade illa!
jag blev på dåligt humör, men de fixade vi till med tärningsspel och alkohol.
vid tio hämtade niclas oss här, han körde oss till ängelholm, och som tack för de hade vi allsång hela vägen dit, tjatade även till oss en kissepaus.. ^^
väl framme på Bhof hade vi ju biljetter så vi fick stå i en annan kö, men de var egentligen skitsamma, för emilia fick blåsa, och jag var inte så hemskt nykter så kom inte in, efter mycket tjat fick jag blåsa igen, men ja.. var fortfarande inte grön.. Nikki smet in och emelie gick någonstanns med en nattvakt för hon frös.. så där står jag ensam, full och hade inget känsel i benen, för de var icke varmt!
efter mycket tjaj fick jag komma in till emelie, men ja de slutade med att jag hamnade i bråk med en nattvandrare, fick en smäll och ja.. vid ett kom iaf emelies mamma och hämtade oss.
och när jag kom hem ville jag ju inte gå och lägga mig, så ringde runder lite, slutar med att jag cyklar upp till badvägen där frida var, hade ett långt samtal, en massa tårar.. vid halv fyra cyklar jag hem, och trillar, jag tänkte ju inte på att de var en herrcykel, och jag är inte van vid att kasta benet så högt upp när man ska hoppa av, så jag trillade, slog i mitt knä, skadade handleden, ryggen och revbenen.. AJ!
på lördagen vaknar jag av att de gör ont, minns inte riktigt varför, lyfter täcket och ser en massa massa blod, har blött ner hela sängen.. och kunde inte stå på benet!
Ida kom och hämtade mig, hon skulle tvunget tvätta såret, men icke, de gör ju ont.. men fick ett fint omslag iaf.
Ida skulle till kvidinge så hon fick släppa av mig hos micke på vägen, vi myste lite och hans mamma skrattade åt mitt klantiga beteende kvällen innan.. någon timme senare hämtar Ida mig igen, släpper av mig här hemma så att jag kunde duscha och göra mig i ordning, blir hämtad av Ida senare igen så att vi kunde handla.. sen åkte vi hem till emeilie och gjorde tacos, drack lite, spelade singstar och sånt rolig, och mitt lagg vann varje gång ;)
lite över tio blir vi hämtade och körda till östra.. där var en massa som man inte träffat på evigheter.. hade riktigt trevligt, men en viss person blev jätte full så vi fick köra hem och stoppa om henne ;p
och ja.. de var väl min helg!

Idag var de tillbaka till skolan efter fem veckors praktik, var faktiskt ganska kul att vara tillbaka, träffa alla igen och snacka en massa skit.
Nu blir de duschen, sen mickepicke! <3

RSS 2.0